Sign In

Brasserie De Mallemok

Uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij in het vestingstadje Sloten, daterende uit 1822. De geschiedenis is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het geheel een authentieke uitstraling. Wat ooit begon als feestlocatie is uitgegroeid tot een veelzijdige brasserie waar wordt nagedacht over elk detail. Alle zintuigen worden hier bediend. U ruikt, hoort, ziet, voelt en proeft het enthousiasme.

 

Wij werken met de mooiste producten uit de directe omgeving. Dagvers, rechtstreeks van de boeren. Het is elke keer weer een verrassing wat er op het menu zal komen. Een heel divers keukenteam zorgt voor een prachtige culinaire ervaring, deze wordt kracht bijgezet door een professioneel en gastvrij restaurantteam om u gastronomisch bij te staan. U laat zich meeslepen door de Aziatische, Friese en klassiek Franse smaken gecombineerd met prachtige oude en nieuwe wereld wijnen.

 

De Mallemok is meer dan alleen een restaurant. Door een gevarieerd en getalenteerd keukenteam kunnen wij naast ons restaurant een groot aanbod leveren op het gebied van catering. U kunt dan zowel kiezen voor een meer-gangen diner op locatie, tot een stoere BBQ bij u thuis. Kijk op onze catering pagina voor alle mogelijkheden.

 

De Mallemok is een bourgondisch en eigentijds bedrijf met uiteenlopende mogelijkheden. Ga uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij in het vestingstadje Sloten, daterende uit 1822. De geschiedenis is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het restaurant een rustieke uitstraling. Sinds 2013 zijn Bjørn en Martrude eigenaar van De Mallemok nadat zij het van de ouders van Martrude hebben overgenomen. Centraal staat het gebruik van authentieke en ambachtelijke bereidingen, zoals koken op open vuur waarbij we onze houtskool grill gebruiken, roken, pekelen en langzaam garen op onze, in het oog springende, Tube Smoker of Keramische barbecues . Een heel divers keukenteam zorgt voor een prachtige ervaring, deze wordt kracht bijgezet door een professioneel en gastvrij restaurantteam om u gastronomisch bij te staan. Dit alles gebeurt vanuit onze open keuken of op locatie vanuit onze foodtruck.

Locatie